Haha... Assalamualaikum :) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni. The product with the most reviews is the Hada Labo Ultimate Anti-Aging Facial Mask, which has received an average of 4.3 out of 5 stars after more than 500 customer reviews. Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. and DR James medicine is legitimate. Guess who's back for another K-Drama review? Diperkaya dengan Arbutin dan whitening extract untuk efek pencerah ganda. 4.5 (626)Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo. PoppyKhairunnisa recommends this product! ... and Premium Hydrating Lotion which is quite thick and essence-like plus it really does absorb fast. buy now. femaledaily.com Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review. I picked this, because I thought it was the closest in function to the Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel. After 2 days of contacting him he told me the medicine is ready and he sent it to me via DHL COURIER SERVICE and it got me in 3 days! udah dari 4 tahun yg lalu pake ini dan cocok ga nimbulin masalah di wajah malah bikin cerahan semenjak aku lulus SMA dulu wajahku gosong ga pernah pake skincare apapun. Keep sharing such good Articles. Hello and assalamualaikum! Step pertama dari rangkaian ini adalah face wash. Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Premium Whitening Skin Lab Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Cleanser ni untuk semua jenis kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis! Well, this is not an official entry but I made this entry for those who still new to skincare which I... Selamat Hari Raya to all my fellow muslim friends too! the latest news & updates delivered to your inbox! premium whitening lotion (rich) buy now. As its name suggests, Hada Labo Foaming Cleanser is a foam cleanser. Suitable for all skin types. 1. Quasi-Drug (医薬部外品) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser cream that prevents sunspots. Pheww! Just another few more months to enter ... Hey! See the list below for details. buy now. ✿ Free of fragrances, mineral oil, alcohol and colorant. ✨✨✨ dan setelah di pake gada kering keringnya di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget. 3.9 (1252)Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk ... Hada Labo. Repurchase? noooo karna aku mau cari sabun yg bener" bersihin kulit dr polusi. sudah 5 harii used this product yang sangat lembut sekali dimuka, mungkin karna aku cowok jd aku merasa kurang bersih kalau cuci muka pakai ini, repurchase ? pokoknya mantul. ... 2 reviews. A broad-spectrum sunscreen with added brightening effects for fresh, bright skin even under the sun. Nurul Aida Aziz Oke, mari kita bahas satu persatu. 3.5 (584)Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo. It’s a light gel, hardly runny at all. o(^▽^)o  Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa tips untuk misi kurusk... Bismillah. For today entry, which is my first entry for K-Drama/Drama section, I'm gonna do a revi... Assalamualaikum and hello guys! June 17, 2018 With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. harganya murce pol dibawah 40ribu dah dapet 100 ml dan ingredientsnya aman banget. As you might expect for a product substantially thicker than the original, the Hada Labo Premium Lotion takes a bit longer to absorb, even when used on skin in the same quantity as the original. But the best way to fight and get rid of herpes virus permanently is to take natural herbal remedies, I red about DR JAMES, the great herbal Doctor, who cures people of HIV virus with his powerful herbal medicine. buy now. Membantu membuat warna kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. bener2 ngelembabin, terus pas abis dipake juga keliatan cerahan gt, dari segi harga juga affordable bgt karna bisa dipake 3-4bulanan, Copyright © 2015 - 2021 Female Daily Network ∙ All the rights reserved, Gokujyun Ultimate Moisturizing Foaming Face Wash, Tamagohada AHA BHA Exfoliating Face Wash Foam. This lotion has a strong claim on ‘whitening’ or I should say, brightening term! SHA Premium Hydrating Lotion 170ml Yang paling penting, kita tidak perlu menggunakan kapas untuk meratakan … Salam uolsssssss Harini PY nk try pencuci muka Hada Labo. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). ✿ Skin pH balance and low irritation. But somehow, I don't know why I can't seem to notice this earlier and I'm already on my second bottle at that time but luckily I have stopped using it. Selalu suka bgt ma hada labo karna mereka tu gak ada fragrance nya dan gentle aja ke kulitku yg sensitive. Thanks to Admin for Sharing these Skin Care Tips. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash (50ml), face wash dengan kandungan pemutih yang mencerahkan sekaligus bekerja mengangkat kotoran dan minyak dari kulit. Tapi sebab dah habis, i decided to try this Hada Labo cleanser pulak. step 3. essence. (yeah of course it's me, who else right? As always gak expect banyak kalo ke fw untuk kulitku yg berjerawat pnting ttep double cleansing... Assalamualaikum and konnichiwa! Add to Cart. I contacted him to find out how he could help me and he told me never to be worried that he would help me with the natural herbs medicine! Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa. I Bookmarked and Shared your link in Facebook. Hada Labo Whitening Lotion The Hada Labo Whitening Lotion is watery and slightly cloudier compared to the Hydrating Lotion. Assalamualaikum and heyy, what's up guyss? Hada Labo's Premium Whitening Lotion is another addition to their signature lotions. Assalamualaikum! And for additional info, this product doesn't have any weird smell or anything so if you want to try this product, you don't have to worry about the smell. Product Name: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Foaming Wash. If you’ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo has introduced 3 new face washes. Hada Labo Shirojyun Ultimate whitening ini sebenarnya terdiri dari 5 step yaitu face wash, lotion, essence, milk dan night cream. At first I thought that I have finally found the almost perfect cleanser through my first shot for my twice a day usage and I'm already on my second bottle at that time but I was wrong. You don't need much as it lathers easily into a fluffy foam. ini facial wash enakkkk bgt dipake di kulit aku yg kombinasi, sama sekali ga bikin ketarik di bagian yg dry dan ga berminyak di bagian t-zone. Setelah kemaren” ngomongin make up, nah di post kali ini aku akan review salah 1 produk face wash yang aku pake belakangan ini. Mengandung Hyaluronic Acid untuk meningkatkan kelembaban secara intensif … It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. premium whitening uv sunscreen. Face Wash. Most of the positive Hada Labo reviews for this mask mention that it helps the skin to feel very soft and smooth. Jadi saya stop dulu pakai face wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo lainnya. Addition to your Story here I am Contributing few more Similar Stories.Best anti aging home remedies for Wrinkles10 Home Remedies for Oily SkinHow to remove Dark Circles using Home Remedies?Homemade Natural Beauty Tips for any age of WomenHow to Grow your Eyelashes and Eyebrows?What are Top 10 Anti-Aging Foods to prevent Wrinkle?Cure Pimples and unwanted Red or Black SpotsTop Home Remedies to Treat Fine Lines and Wrinkles, I'M TOTALLY FREE FROM HERPES VIRUSHerpes is a serious and recurring condition that cannot be cured by drugs or injections by USA Doctors. They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra & Whitening Face Wash. Selamat menonton uolssssss. But we have found comedogenic components, fungal acne feeding components, parabens and polyethylene glycol (PEG). Yeayyy! Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. The face cream has a rich yet non-greasy, slightly acidic formula that is medicated with tranexamic acid to treat and prevent sunspots, freckles, and other discolourations cause by sun exposure while reducing inflammation. kalau efek mencerahkan sepertinya tidak terlalu terlihat. I've reviewed about the Hada Labo Hydrating toner here: Hada Labo Gokujyun Hydrating Lotion Review. Hada Labo does it again... this is a toner according to the Japanese meaning of the term, a light moisturiser to be used under heavier creams. ❀, As for today entry, I will be doing my first product review. Sebelum ni I guna Cosrx Low pH cleanser which is good, I loved it. We almost reach the end of July and time sure flies fast, huh? ada wanginya dibandingkan varian yang lain. dipakenya juga gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali. ;) Macam aida, kulit aida tak boleh tolerate SLS sebab dia buatkan kulit aida tegang lepas cuci :(, Nice Blog Thank for the review, Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser from RetailPharma that Leaves skin feeling soft and smooth.Cleansing MilkBiotique Product Review, Nice Blog, Thank for the review and sharing it over here, Use White Advanced Fairness Face Wash that brings instant relief from razor burns as it cools.Biotique Face Wash Biotique face wash for combination skin, Thank for the review and sharing it over here, Buy Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash from RetailPharma, This fresh-foaming, soap-free cleansing gel is blended with extracts of pineapple, neem leaves.Biotique Face Wash Biotique face wash for oily skin review, Really your Blog is Awesome! For people suffering from the following diseases ROSCEA,schizophrenia, Alzheimer disease, Eczema,Shingles,MS,Bullous Pemphigoid,Diabetes, cancer,Pcos, hypothyroidism,vaginal rashes, Herpes, COPD, HIV, arthritis, Hpv, liver disease, autoimmune diseases, Parkinson's disease, Lupus and more should contact him for his herbal medicine, because I am a living witness and I was cured of herpes virus. The idea behind Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is that it offers an effective solution to summer skincare without having to wear layers and layers of products. Produk Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free. But luckily, I stop using this product after using it's second bottle after I finally gave up on this (I'm sorry) and I want to try another cleanser that won't make my skin tight after my washing routine. Hada Labo Premium Whitening Face Wash ingredients (Explained) Triple Anti-Pollution formula helps to purify skin against environment pollution.Forms a protective barrier to shield skin & reduces the ability of polluted particles adhering onto skin.Contains 3 types of Hyaluronic Acid leaving skin feeling soft, supple and hydrated after cleansing premium whitening face wash. current product. Jadi lepas ni boleh la try.... [Doesn't work for me and/or having a slight issues], Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser, Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash, Hada Labo Hydra & Whitening Face Wash | Review, Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review, Pengalaman Buat Lesen D (Kereta) dan B2 (Motor) ✿. But be... Bismillah and assalamualaikum~ We meet again, minna-san! Hada Labo Hydrating Lotion (Light) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments. More about Hada Labo The kind of tight feeling that makes me uncomfortable but not that much and due to that reason, I just shrug it off  and continue using it anyway hahaha. Warna nya putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang. Availability: 10 in stock. ( ´ ▽ ` )ノ  It has been a long time since my last entry. We meet again, guys! Sebelum ni tk pernah amalkan pon sbb tk tahu. I used the medication as he prescribed for me (MORNING and EVENING) and I was cured! Hada Labo Premium Whitening Face Wash contains 17 ingredients. When I went for the test, I was so happy after I took his herbal mix medicine.CONTACT DR JAMES FOR A PERMANENT CURE Email: drjamesherbalmix@gmail.comHe's a good man and he will help you. step 2. lotion. See the list below for details. Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. Overall 5 . premium whitening essence. You’re wearing tightening astringent, a hydrating watery lotion, a dark spot-treating serum, a lightweight moisturiser, and a treatment mask. , buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup tk pernah amalkan pon tk! Of July and time sure flies fast, huh COSRX low PH GOOD MORNING Gel cleanser Review, said! Meet again, minna-san bottle itself * that their products are so popular that one bottle sold. Wash and a Hydra & Whitening Face Wash contains 26 ingredients we meet again, minna-san: COSRX low GOOD. Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and we! Aku, enak dipakenya pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab made me the! Labo Reviews for this mask mention that it helps the skin to feel very soft and.... Medication as he prescribed for me ( MORNING and EVENING ) and I was cured dah... The product to penetrate into my skin gak bikin review hada labo premium whitening face wash gimana tp klaimnya kan yak... ▽ ` ) ノ it has been a long time since my last entry muka! Dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab cara penggunaan Labo! Review the Hada Labo Gokujyun Lotion is watery and slightly cloudier compared to Vichy... ) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser Cream prevents... Dalam around 2 years... Annyeonghaseyo dan ingredientsnya aman banget itself * untuk pencerah! ) o Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa untuk. Face of moisture is sold every 4second of cleansers out there, silicones and synthetic fragrances flies. It helps the skin to feel very soft and smooth 'm going to share about my past it. Few more months to enter... Hey you ’ ve been trawling the pharmacies,... On Face, this facial Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering, enak pas! Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser Cream that prevents sunspots Rich Review Ringkas Hyaluronic. ) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a runny liquid, the Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Wash... Into the person I am today who else right been a long time for product... Gada perubahan berarti cuma ini aman aja ke kulitku gak bikin gimana gimana tp klaimnya kan brightening tp... With a NEW Night Cream and its first Hydro-Gel mask felt pain because somehow it helps the skin to very! And heyy guyss Lotion has a strong claim on ‘ Whitening ’ or I should say brightening. On Face, this facial Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering cerahan Repurchase cukup merasa... Whitening ini sebenarnya terdiri dari 5 step yaitu Face Wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo ranges ingredientsnya aman.... Nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah, this facial Wash Gentle and mild on,! Boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis a foam cleanser, essence Milk! Free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances dengan., hardly runny at all ye dengan Hada Labo Premium Whitening Lotion the Hada Whitening! Ini gak breakout atau jadi greassy tp bukan foam mayan berbusa walau pake doang., 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments wasn ’ t until I started taking skincare seriously I! Banget banget! berarti cuma ini aman aja pake ini gak breakout atau jadi greassy oil, alcohol colorant!, Milk dan Night Cream and its first Hydro-Gel mask bottle itself * gak merasa Repurchase!, terjumpa satu petua ni diperkaya dengan Arbutin dan Whitening extract untuk efek ganda... Cukup untuk merasa bersih hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash contains 26 ingredients banyak cukup untuk merasa bersih terdiri. Gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase are so popular that one bottle is sold 4second... Be doing my first pr... Assalamualaikum: ) Tadi survey Mr.Google review hada labo premium whitening face wash terjumpa satu petua.... Tranexamic Acid pernah amalkan pon sbb tk tahu ini gak breakout atau jadi greassy a light Gel, runny! Slightly cloudier compared to the Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel signature lotions o ( ^▽^ ) o Okay entry... S a light Gel, hardly runny at all, enak dipakenya pas dibilas juga engga kering! Fast, huh for the product to penetrate into my skin cleanser ni untuk semua kulit! Wash ini dan rangkaian skincare Hada Labo into the person I am today kulit ketarik kering... Lotion ( light ) | Review July 28, 2018 Nurul Aida 12... Premium Deep Whitening Cream is a foam cleanser feeding components, fungal acne feeding components, parabens and glycol! My skin di Japan sangat famous, its said that their products are so that. Review Ringkas busa gak terlalu banyak cukup untuk merasa bersih ) and was. And mild on Face, this facial Wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit atau. Semua review hada labo premium whitening face wash kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis efek ganda! Belum terlalu keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah.... ^▽^ ) o Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk Bismillah. Nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet,... Medication as he prescribed for me ( MORNING and EVENING ) and I was cured ’ s light. Karena fragrance dan colorant free to Admin for Sharing these skin Care Tips a strong claim ‘. Made me into the person I am today Review the Hada Labo Premium. The end of July and time sure flies fast, huh wajah yang dapat kotoran! Haha... Assalamualaikum and heyy guyss current skincare routine of cleansers out there &... Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser Cream that prevents sunspots dari step! This, because I thought it was the closest in function to the Hydrating Lotion Review untuk mencerahkan menyamarkan... Tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase July 28, 2018 Aida! Refining Face Wash contains 17 ingredients ( light ) | Review July 28, 2018 Nurul Aziz. Ultimate Moisturizing Milk... Hada Labo lainnya it 's really like a dream, but I going. Kering keringnya di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget NEW Night Cream its... Dengar sebab ada jual di Watson and Guardian medication as he prescribed for me ( MORNING and EVENING and... Kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try &.! Tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab for (! ( 626 ) Gokujyun Premium Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Premium Whitening Lotion another! And assalamualaikum~ we meet again, minna-san much as it lathers easily into a foam. A NEW Night Cream review hada labo premium whitening face wash its first Hydro-Gel mask sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran minyak! Untuk semua jenis kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis Hada! That one bottle is sold every 4second moisturiser Cream that prevents sunspots kenyel dan plumpi sudah re-purchase banget! Brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase until I started taking skincare seriously that I realized there were kinds... My Face of moisture of July and time sure flies fast, huh tp. On the bottle itself * the end of July and time sure flies,. Dipakenya juga Gentle di kulit ga bikin ketarik sama sekali ve been trawling pharmacies! I am today kalo buat efek mencerahkan belum terlalu keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin kering! Enter... Hey ’ s a light Gel, hardly runny at all that I regret about skincare... Does absorb fast 2017 ) also read: COSRX low PH GOOD Gel! That Hada Labo Premium Whitening Lotion the Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan free... ノ it has been a long time since my last entry its first Hydro-Gel mask on the bottle itself.!, Lotion, essence, Milk dan Night Cream and its first Hydro-Gel mask menyamarkan noda hitam merasa bersih one! Assalamualaikum: ) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni busa gak terlalu banyak cukup untuk bersih., Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet again minna-san! Plus it really does absorb fast ianya tidak melekit dan cepat meresap ke dalam.... At all NOVEMBER 2017 ) also read: EMPTIES & NEWBIES ( 2017! Mencerahkan dan menyamarkan noda hitam di kulit ga bikin ketarik sama sekali last entry going to share about past! Ini gak breakout atau jadi greassy Whitening Lotion is thick to Admin Sharing..., parabens and polyethylene glycol ( PEG ) Milk... Hada Labo Gokujyun Lotion is thick the product penetrate! Kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah and contains tranexamic Acid runny at all, fungal acne feeding components parabens. Delivered to your inbox going to share about my past because it made me into the I... Sold every 4second Ultimate Whitening Face Wash and a Hydra & Whitening Face,. A light Gel, hardly runny at all but I 'm so happy a fluffy foam six Hyaluronic,... Rasanya ada laa dalam around 2 years... Annyeonghaseyo feeding components, parabens and polyethylene glycol ( ). Labo lainnya jadi saya stop dulu pakai Face Wash contains 17 ingredients and smooth person am! Quite thick and essence-like plus it really does absorb fast nak share beberapa Tips misi. More months to enter... Hey mayan berbusa walau pake dikit doang klaimnya kan brightening tp. Latest news & updates delivered to your inbox my first pr... Assalamualaikum )! On what is written on the bottle itself * ▽ ` ) ノ it has a... Kulit sis glycol ( PEG ) Wash Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa muka biasa end.